Werkwijze

Ieder mens en elke situatie is uniek en vraagt om een eigen benadering

Om je te kunnen helpen bij het bereiken van jouw persoonlijke gezondheidswens, breng ik eerst je gezondheid in kaart. Ik ga op zoek naar de oorzaken van verstoringen in je lichaam. Vervolgens proberen we deze verstoringen met gerichte leefstijlaanpassingen (voeding, natuurlijke supplementen, beweging, stressvermindering etc.) op te heffen, zodat jij je weer optimaal vitaal voelt!

 

\

Heb je klachten?

Wil je weer energie hebben voor dingen die belangrijk voor je zijn? Of heb je klachten waar je al een tijd mee rond loopt? Ik help je graag, zodat jij je weer optimaal vitaal voelt!

Als eerste maak je een afspraak voor een persoonlijk intakegesprek. Als je vooraf nog aanvullende informatie wenst, kun je telefonisch contact met mij opnemen of een mail sturen.

\

Voorbereiding

Na het maken van een afspraak, ontvang je een (digitale) vragenlijst. Het betreft een uitgebreide lijst met vragen over je klachten, gezondheid, leefstijl en constitutie. Deze vragenlijst stuur je uiterlijk 3 werkdagen voor de afspraak terug. Aan de hand van je vragenlijst bereid ik het intakegesprek voor.

\

Intakegesprek (1 tot 1.5 uur)

We bespreken je klachten, voorgeschiedenis en wat je wilt bereiken. Samen gaan we op zoek naar de (mogelijke) samenhang en oorzaken van je klachten. Soms is aanvullend onderzoek nodig. Je kunt daarbij denken aan onderzoek van bloed, urine en ontlasting of een voedselintolerantietest.

Je krijgt een eerste advies, waarmee je tot aan de volgende afspraak de slag kunt en we maken een afspraak voor een vervolgconsult.

\

1e consult (1 uur)

Op basis van alle informatie uit je vragenlijst, het intakegesprek en aanvullende onderzoeken stel ik een behandelplan op.

Tijdens het consult bespreken we eerst je ervaringen na het intakegesprek. Vervolgens bespreken we het behandelplan, stellen we vast wat prioriteit heeft en wat voor jou haalbaar is. We maken een afspraak voor een 2e consult.

\

2e en volgende consult (0,5 tot 1 uur)

We bespreken je ervaringen en de vooruitgang en bepalen welke vervolgstappen nodig zijn.

\

Tarieven, betaling en vergoeding

Intake gesprek (1 tot 1.5 uur):         €   95,-

Consult (max.1 uur):                         €   65,-

Consult (max. half uur):                    €   35,-

Ortho-gezond check                          € 195,-

Aanvullende onderzoeken:              afhankelijk van het soort                                                                  onderzoek

Na afloop van een consult betaal je in de praktijk met pin. 

De factuur ontvang je digitaal.

 

\

Wil je preventief je gezondheid optimaliseren?

Heb je geen noemenswaardige klachten en vind je het belangrijk om preventief aan je gezondheid te werken? Kies dan voor de Ortho-gezond check!

Op basis van een uitgebreide vragenlijst, een aantal metingen en een EMB-test (Energetisch Morfologische bloedtest)* wordt een op jouw situatie afgestemd gezondheidsplan opgesteld dat we samen bespreken. Hiermee krijg je inzicht in hoe jouw lichaam reageert op voeding, beweging, stress en andere omgevingsfactoren. Ook krijg je inzicht in je huidige gezondheidsstatus. En, je krijgt concrete handvatten waarmee jij je gezondheid kunt optimaliseren.

Is dit iets voor jou? Maak dan een afspraak voor de Ortho-gezond check. Als je vooraf nog aanvullende informatie wenst, kun je telefonisch contact met mij opnemen of een mail sturen.

\

Voorbereiding

Na het maken van een afspraak voor de check, ontvang je een (digitale) vragenlijst. Het betreft een uitgebreide lijst met vragen over je gezondheid, leefstijl en constitutie. Deze vragenlijst stuur je uiterlijk 3 werkdagen voor de check terug.

\

Ortho-gezond check (15 tot 20 minuten)

We meten je bloeddruk, bloedglucose en ik neem bloed af voor de EMB-test. We maken een vervolgafspraak. 

\

Ortho-gezond consult (60 tot 75 minuten)

Op basis van alle informatie uit je vragenlijst, de metingen en de EMB-test stel ik een gezondheidsplan op. Tijdens dit consult bespreken we de testuitslagen en jouw persoonlijke gezondheidsplan.

* Meer informatie over de EMB-test vind je hier: pdf downloaden

^

Op mijn diensten zijn de volgende voorwaarden en verklaring van toepassing:

Algemene voorwaarden (pdf)

Privacyverklaring (pdf)

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde). De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de consultkosten door therapeuten die bij deze vereniging staan ingeschreven. Bekijk je zorgpolis of neem contact op met je zorgverzekeraar om te weten op welke vergoeding je aanspraak kunt maken.